esport ciclista cornella
 
Fotos de archivo  “Historia del Club”ARCHIVOS_HISTORICOS.htmlARCHIVOS_HISTORICOS.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1

El club Esport Ciclista Cornella fundat l’any 1993 , es el resultat de la fusio de dues entitats ciclistes de Cornella:

Club Ciclista Cornella fundat l’any 1922 i la Agrupacio Ciclista Cornella fundat l’any 1975.


El primer president de Esport Ciclista Cornella, fou en Didac Caparros Beltran, fins l’any 2000 i que va ser sustituit por Jordi Portet Fontsere que ho es actualment.


El Esport Ciclista Cornella es una continuitat de les dues entitats anteriors que enregistrarem grans gestes en la seva historia.


El Club Ciclista Cornella va destaca per la seva capacitat de escola de ciclisme i equips de competicio gairabe de totes les categories, on desta-caren sobremanera amb grans corredors, un dels ultims en Celestino Prieto corredor profesional dels equips KELME I ONCE.


La Agrupacio Ciclista Cornella va destaca per la seva dedicacio al cicloturisme participant i organitzat marxes cicloturistas, la mes important l’any 1986 Cornella/Cordoba de 900 kms...


El Esport Ciclista Cornella fomenta el cicloturisme en carretera i d’altre banda desde la seva fundacio ha organitzat per la Festa Mayor de Cornella marxes cicloturistes, curses ciclistas de cadets, femines i juvenils.

Actualment organitza la Festa de la Bicicleta on hi pot participar tots els ciutadans de Cornella i que any rera any anem millorant per tal de aconseguir el major nombre de participans.